1 φύλλο κουρού
10-12 μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 πορτοκάλι
4-5 κουταλιές πραλίνα φουντουκιού (τύπου μερέντα)
Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε μικρά – μέτρια κομμάτια. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι, ξεφλουδίζουμε τις φέτες του και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί το φύλλο κουρού και στο μέσον του (να καταλαμβάνει το 1/3 η γέμιση) βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα, τα κομμάτια πορτοκάλι και από πάνω ρίχνουμε να πάει παντού η πραλίνα φουντουκιού (πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και ρευστή σαν μέλι). Σκεπάζουμε την πορτοκαλο σοκολατο πιτα μας με τα 2/3 του φύλλου κάνοντας κοψίματα ή σχέδια με ένα μαχαίρι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Σερβίρουμε και… εξαφανίζεται από όλους όσους ξετρελαίνονται με τον υπέροχο συνδυασμό πορτοκαλιού και σοκολάτας.