Καλαμπόκι για ποπ κορν
Βιτάμ
Αλάτι
Σε ένα κατσαρολάκι που έχει καπάκι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας βιτάμ και το ανεβάζουμε στη φωτιά. Όταν λιώσει το βιτάμ ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι μας λίγο λίγο καλαμπόκι έτσι ώστε να γίνει μια στρώση στον πάτο της κατσαρόλας μας. Με ένα κουτάλι το ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά και καπακώνουμε την κατσαρόλα γυρνώντας το μάτι της κουζίνας μας στο πιο δυνατό. Όταν αρχίσει το ποπ κορν να «σκάει» χωρίς να ανοίξουμε την κατσαρόλα την ανακινούμε ελαφρά μπρος πίσω. Αμέσως μόλις σταματήσουν να ακούγονται τα καλαμπόκια που σκάνε αποσύρουμε από τη φωτιά το κατσαρολάκι και αναποδογυρίζουμε σε μπωλ. Αλατίζουμε, και το ποπ κορν μας είναι έτοιμο.