Υλικά:
1 φλυτζάνι μέλι
1/2 κιλό αλεύρι
4 αυγά
4 κ. σούπας ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι καρύδια
1 μπέικιν πάουντερ
Λίγο γαρίφαλο
Λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το μέλι, την ζάχαρη, τα αυγά και τα μπαχαρικά μας. Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν και στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια. Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα βουτυρωμένο ταψί, σε μέτρια θερμοκρασία, και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.