Υλικά:
Αλμυρά μπισκοτάκια για καναπεδάκια
Τρίγωνα τυράκια
Λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης
Κόκκοι πιπεριού
Κάπαρη
Λεμονόχορτο (λέμονγκρας)
Εκτέλεση:
Βράζουμε, κρυώνουμε, στεγνώνουμε τα λουκάνικα και τα κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Ξετυλίγουμε προσεκτικά τα τρίγωνα τυράκια μας. Τα ακουμπάμε πάνω σε ένα μπισκότο για καναπεδάκι και του βάζουμε δύο κόκκους πιπεριού για μάτια, μια κάπαρη για μύτη, δύο φετούλες λουκάνικου για αυτιά και ένα λέμον γκρας για ουρά. Τα στρώνουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε στο πάρτυ ή στο μπουφέ μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.