Λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης
Στρογγυλά αλμυρά κρακεράκια
Τρίγωνα τυράκια
Ζαμπόν
Ντομάτα
Μαυροσούσαμο
Βράζουμε το λουκάνικο Φρανκφούρτης, το στεγνώνουμε καλά και το κόβουμε σε λεπτές ροδελίτσες για να γίνουν τα αυτάκια του άταχτου ποντικού μας. Κόβουμε πολύ λεπτή λωρίδα ζαμπόν για να γίνει η ουρά του. Κόβουμε με ένα καλαμάκι (αναψυκτικού) την ντομάτα ώστε να γίνει στρογγυλή μυτούλα. Βάζουμε σε δίσκο τα αλμυρά κρακεράκια, πάνω τους το τυράκι, τοποθετούμε προσεκτικά τα ματάκια από μαυροσούσαμο (βοηθάει μια λαβίδα ή στην ανάγκη ένα πεντακάθαρο τσιμπιδάκι φρυδιών), τα αυτιά, τη μύτη και τέλος μπήγουμε το ζαμπόν-ουρά του ποντικού μας!