Υλικά:
2 κούπες σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
1/2 κούπα χυμό ροδιού
1/4 κούπας νερό
1 κουταλιά ζάχαρη
Μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Σε μικρό μπρίκι αφήνουμε να σιγοβράσει το νερό με τη ζάχαρη. Όταν έχει διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το δεντρολίβανο και το αφήνουμε να σταθεί για μισή ώρα. Σουρώνουμε το μείγμα μας και σερβίρουμε σε ποτήρι σαμπάνιας προσθέτοντας τον χυμό ροδιού, τη σαμπάνια και διακοσμητικά λίγο δεντρολίβανο. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.