Ντομάτα
Πιπεριά πράσινη
Καρότο
Κρεμμύδι
Πατάτα
Φέτα
Λάδι
Υλικά για την ζύμη:
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Κόβουμε την ντομάτα, την πιπεριά (την μισή), το καρότο, την πατάτα και το μισό κρεμμύδι σε κυβάκια (όσο μπορούμε πιο μικρά). Ανάβουμε το μάτι στο 9, ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε για 4 λεπτά. Ρίχνουμε τα λαχανικά που έχουμε κόψει και για παραπάνω απόλαυση ρίχνουμε και τριμμένη φετούλα και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν για 4-5 λεπτάκια. Καθώς τσιγαρίζονται εμείς φτιάχνουμε την ζύμη, σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Μόλις περάσουν τα λεπτά τσιγαρίσματος των λαχανικών ρίχνουμε το μείγμα της ζύμης. Τότε αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί για περίπου 8-9 λεπτά (βέβαια καλύτερα να το βλέπετε με το μάτι, δηλαδή μόλις ψηθεί καλά από την κάτω μεριά), την αναποδογυρίζουμε. Περιμένουμε να ψηθεί και αυτή η πλευρά. Μόλις είναι έτοιμη βάζουμε σε ένα πιάτο την ομελέτα και ρίχνουμε από πάνω εάν θέλουμε τριμμένη φέτα ή τριμμένο κεφαλοτύρι. Έτσι απολαμβάνουμε την πολύχρωμη και γευστική δημιουργία μας!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Λίνα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!