750γρ. μικρές χρωματιστές πιπεριές
350γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
1 κουταλιά μέλι
Λίγο σκόρδο σε σκόνη
Λίγο μείγμα μυρωδικών
Λίγη ρίγανη, θυμάρι ή άλλο μυρωδικό
Αλάτι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Με πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε όλες τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος και τους αφαιρούμε τα σπόρια (αλλά όχι τα κοτσάνια) και τις αραδιάζουμε πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Ανακατεύουμε το τυρί με τη σκόνη σκόρδου, το μείγμα μυρωδικών και λίγο αλάτι. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα του τυριού, ρίχνουμε ελάχιστο μέλι και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη ή το θυμάρι. Ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου και σερβίρουμε για να απολαύσουμε αυτό το μοναδικό ορεκτικό.