Υλικά:
Λουκάνικα χωριάτικα
Λουκάνικα με πορτοκάλι
Λουκάνικα με πράσο
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λουκάνικα και τα κόβουμε σε μέγεθος που χωράει στο τηγάνι μας. Κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια το χαράζουμε κατά μήκος προσέχοντας η χαρακιά να φτάνει μέχρι τη μέση του πάχους του λουκάνικου. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές τους. Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος τα ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.