2 φραντζολάκια στρογγυλά
8 κουταλιές γεμάτες τριμμένο τυρί
1 κουταλιά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κουταλιά κρεμμύδι τριμμένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
Άλλα επιπρόσθετα υλικά της επιλογής σου (πιπεριά, φέτες ντομάτα, μανιτάρια, κ.α.)
(όλα ανά άτομο)
1. Κόψε τα φραντζολάκια στη μέση.
2. Ετοίμασε τη σάλτσα, βάζοντας σε μια λεκάνη την πάστα ντομάτας, τη ρίγανη, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύοντάς τα.
3. Βάλε σε κάθε ψωμάκι τη σάλτσα που ετοίμασες. Τέλος, βάλε το τυρί και ό,τι άλλο επιπρόσθετο θέλεις, όπως πιπεριά, μανιτάρια, χαμ, ντομάτα.
4. Ψήσε για λίγο στο φούρνο, ώσπου να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νατάσα Καϊλή και την ευχαριστούμε πολύ.