Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
Τριμμένα κίτρινα τυριά
Χοιρινή ωμοπλάτη
Ελάχιστο κέτσαπ
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα και πάνω της αλείφουμε ελάχιστο κέτσαπ. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με κίτρινα τυριά και στρώνουμε χοιρινή ωμοπλάτη σε κομμάτια. τυλίγουμε ρολό (σαν χαλί) και το κόβουμε σε λωρίδες πάχους περίπου ενός πόντου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.