Μπαγιάτικο ψωμί
Τυρί φέτα
Κίτρινο τυρί ή τυριά τριμμένα
Σάλτσα ντομάτας για πίτσα
Ελιές (προαιρετικά)
Πιπεριά (προαιρετικά)
Η συνταγή αυτή μας βοηθάει να φτιάξουμε πεντανόστιμα πιτσάκια γρήγορα με υλικά που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο ψυγείο μας. Παίρνουμε το μπαγιάτικο ψωμί και το κόβουμε σε σχετικά χοντρές φέτες. Σε ένα ταψί απλώνουμε μια άκαυστη αντικολλητική κόλλα και πάνω της, στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού. Χρησιμοποιούμε έτοιμη σάλτσα ντομάτας για πίτσα για δική μας ευκολία μιας και αυτή περιέχει εκτός από την ντομάτα τα μυρωδικά και τα έλαια που είναι απαραίτητα για τα πιτσάκια μας. Αλείφουμε λοιπόν την έτοιμη σάλτσα στις φέτες του ψωμιού και από πάνω της θρυμματίζουμε το τυρί φέτα. Προσθέτουμε ελιές και πιπεριά ψιλοκομμένες και τέλος πασπαλίζουμε με τα τριμμένα κίτρινα τυριά. Ψήνουμε τα πιτσάκια μας στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.