Υλικά:
1 μεγάλο μπαγιάτικο καρβέλι ψωμί
3-4 ντομάτες
Φρέσκο βούτυρο
Τριμμένο τυρί ένταμ
Τυρί φέτα
Λίγο αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Κόβουμε το ψωμί μας σε φέτες πάχους περίπου ενός πόντου και τις αραδιάζουμε σε -στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί- ταψί. Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τις ντομάτες μας. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το φρέσκο βούτυρο και πάνω τους ρίχνουμε το τυρί ένταμ. Στρώνουμε από πάνω του τις ροδέλες από τις ντομάτες, τις αλατίζουμε ελαφρά και τους ρίχνουμε λίγη ρίγανη. Τρίβουμε από πάνω το τυρί φέτα και ψήνουμε στο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να μαραθεί η ντομάτα και να πάρει ελαφρό χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.