Υλικά:
Αλμυρά κρακεράκια (στρογγυλά ή μεγαλύτερα)
Κίτρινα τυριά τριμμένα
Κύβους αλλαντικών
Κομμάτια ανανά (στεγνά εντελώς)
Κέτσαπ
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο ταψάκι μας αντικολλητικό χαρτί να μη λερώνουμε και έχουμε πλυσίματα. Πάνω σε κάθε κρακεράκι βάζουμε ελάχιστο κέτσαπ και εκεί πάνω ρίχνουμε λίγο τυράκι, αλλαντικά, ανανά και ξανά τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυράκι μας και τα τρώμε έτσι όπως είναι ζεστά ζεστά!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.