Υλικά:
Ζύμη για πίτσα
Μανιτάρια
Ημίσκληρο τυρί
Σαλάμι
Σάλτσα
Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό ταψί στρώνουμε την ζύμη και από πάνω την αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Κατόπιν προσθέτουμε την σάλτσα, το σαλάμι, τα μανιτάρια και το τυρί τριμμένο, σε ποσότητες ανάλογα με τα γούστα μας. Την ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, στο φούρνο, έως ότου λιώσει το τυρί και ροδίσει η πίτσα μας.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Γκέβιο Ταμπάκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.