1 μπαγκέτα
3 κουταλιές βούτυρο
1 κούπα ζαμπόν
1/2 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
1 1/2 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
4 κουταλιές σάλτσα Αλφρέντο
Λίγο ξερό σκόρδο σε σκόνη
Λίγο βασιλικό ή ρίγανη
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 220 βαθμούς.
Κόβουμε τη μπαγκέτα στα δύο κατά μήκος και βάζουμε την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τα δύο κομμάτια της μπαγκέτας πάνω του. Απλώνουμε λίγο βούτυρο στις πάνω πλευρές της μπαγκέτας και τις πασπαλίζουμε με το σκόρδο σε σκόνη. Ψήνουμε στους 220 για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να πάρει λίγο χρώμα η άκρη τους. Βγάζουμε τα ψωμιά από τον φούρνο και απλώνουμε πάνω στο καθένα τους την μισή ποσότητα της σάλτσας Αλφρέντο. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τα κίτρινα τυριά, το ζαμπόν και τέλος την μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και βασιλικό ή ρίγανη. Ψήνουμε για δεκαπέντε περίπου λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!