2 βάσεις για πίτσα
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 1/2 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες
1 κούπα τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
2 μεγάλα αυγά
1/2 κούπα ψιλοκομμένες ντομάτες
4-6 κουταλιές σάλτσα για πίτσες
1 κουταλάκι βασιλικό
1 κουταλάκι κάρυ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το τριμμένο ψωμί, αλάτι, πιπέρι, το κάρυ, τα αυγά και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε μικρά, πλατιά μπιφτέκια. Τα τηγανίζουμε σε λάδι και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σε ταψιά απλώνουμε τις βάσεις για πίτσα και τις κόβουμε να γίνουν στρογγυλές. Αλείφουμε πάνω τους την σάλτσα για πίτσες και στρώνουμε τις ροδέλες ντομάτας. Μοιράζουμε και τα μπιφτεκάκια και σηκώνουμε λίγο γύρω γύρω τη ζύμη ανάμεσα στα κενά τους να κρατήσει μέσα την γέμιση. Πασπαλίζουμε με τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα τριμμένα τυριά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζουμε με βασιλικό και καταναλώνουμε απολαυστικά!