Υλικά:
Σάλτσα με κιμά (που μας έχει περισσέψει)
Φέτα τυρί
Υλικά για τη βάση:
1 φάριν απ (500γρ.)
4 πατάτες
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε όσο ακόμη είναι ζεστές. Τις κάνουμε πουρέ και τις ανακατεύουμε με το φάριν απ, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ ή ταψί και στρώνουμε πάνω του τη ζύμη μας σαν βάση τάρτας – ώστε να πιάνει και λίγο στα πλάγια. Στρώνουμε από πάνω τη σάλτσα κιμά και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα. Ψήνουμε στην κάτω θέση του φούρνου μας στους 175 βαθμούς μέχρι να γίνει η βάση μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.