Υλικά:
1 βάση για πίτσα από κουνουπίδι
Λίγη σάλτσα μαρινάρα για πίτσα
Μοτσαρέλα τριμμένη
Κίτρινα τυριά τριμμένα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Πάνω στην βάση πίτσας από κουνουπίδι απλώνουμε σάλτσα μαρινάρα και πασπαλίζουμε με κίτρινα τυριά και μοτσαρέλα. Ψήνουμε για λίγα λεπτά στο πάνω μέρος του φούρνου μας μέχρι να λιώσει ή και να πάρει χρώμα το τυρί. Βγάζουμε την πίτσα μας, την κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε την απίστευτη γεύση της!
Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά της αρεσκείας μας αρκεί να μην μας ανεβάσουν πολύ τον χρόνο ψησίματος διότι η βάση της πίτσας μας είναι ήδη σχεδόν εντελώς ψημένη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.