1 κούπα αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κούπα γάλα
1 αυγό
1 κούπα ψιλοκομμένα αλλαντικά
1 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
4 κουταλιές παρμεζάνα
Ρίγανη, δυόσμο
Αλάτι, κόκκινο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη ρίγανη, το δυόσμο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι. Προσθέτουμε το αυγό με το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά και ανακατεύουμε ξανά. Περνάμε με ένα πινελάκι ελάχιστο ελαιόλαδο σε φόρμες για μάφφινς ή χρησιμοποιούμε σιλικόνης. Μοιράζουμε το μείγμα μας στα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι λεπτά με μισή ώρα. Συνοδεύονται τέλεια με ντιπ της αρεσκείας σας ή τρώγονται σαν κολατσιό, ορεκτικό, στη δουλειά, στο σχολείο… παντού!