Υλικά:
1/2 κιλό ντομάτες
300 γρ. μοτσαρέλα
1/4 κιλού μελιτζάνες
1/4 κιλού κολοκυθάκια
1/4 κιλού πιπεριές διάφορα χρώματα
300 γρ. ζυμάρι
2 κουταλιές λάδι
Αλάτι και ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λαχανικά καλά και εκτός από τις ντομάτες τα κόβουμε σε λεπτές φέτες τις οποίες αλατίζουμε. Σε ένα ταψί βάζουμε τα αλατισμένα και κομμένα λαχανικά και τα περνάμε από τον φούρνο για ένα τέταρτο της ώρας στους 200 βαθμούς. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Σε ένα ταψί αντικολλητικό στρώνουμε καλά το ζυμάρι. Από πάνω βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα λαχανικά, τη μοτσαρέλα, το λάδι και τη ρίγανη. Ψήνουμε την πίτσα μας στους 220 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.