4 κολοκυθάκια
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/3 κούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κουταλάκι ρίγανη
1 πρέζα ξερό σκόρδο τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο οβάλ του τρίφτη. Τους ρίχνουμε αλάτι, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σταθούν για 20 λεπτά. Τα στραγγίζουμε σε τουλπάνι πιέζοντάς τα να βγουν τα υγρά τους. Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε μπωλ και τους προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον άνηθο, τη ρίγανη, το σκόρδο, λίγο αλάτι, πιπέρι, το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Σχηματίζουμε πιτούλες κολοκυθιού με τα χέρια μας μέσα σε ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 40 λεπτά και απολαμβάνουμε!