Μισό κιλό ρεβύθια
4 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από την προηγούμενη ημέρα και τα περνάμε από το μούλτι να είναι χοντροκομμένα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον δυόσμο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και λίγο αλεύρι για να κάνουμε έναν χυλό που να στέκεται λίγο στο κουτάλι. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και λίγο παραπάνω για να δέσουν οι γεύσεις. Ζεσταίνουμε το λάδι μας σε μέτρια φωτιά και τα βάζουμε με το κουτάλι, τα πατάμε λίγο και τα γυρίζουμε 2-3 φορές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν, τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και είναι έτοιμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Άννα από την όμορφη Νίσυρο και την ευχαριστούμε πολύ.