1/2 κιλό αλεύρι για ζύμωμα
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
200ml νερό
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια λάδι
Λίγο ελαιόλαδο ακόμη
Διαλύουμε τη μαγιά σε ένα μπωλ σε χλιαρό (40 βαθμούς) νερό και προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και μια κούπα αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά. Το αφήνουμε να γίνει για μισή ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε το υπόλοιπο αλεύρι ανακατεμένο με το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ζυμώνουμε. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο τη ζύμη μας και την αφήνουμε να φουσκώσει για μιάμιση ώρα. Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε ισομεγέθη μπαλάκια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη. Τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε σκεπασμένα να φουσκώσουν. Στη συνέχεια με ένα πιρούνι τρυπάμε όλη τους την επιφάνεια και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα ψήνουμε και από τις δύο πλευρές τους μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.