1 μέτριο κουνουπίδι
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/3 κούπας σχοινόπρασο
2 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
Αλάτι, πιπέρι
Τρίβουμε στο οβάλ του τρίφτη το κουνουπίδι και το βάζουμε σε ένα μπωλ. Αλατίζουμε, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για είκοσι λεπτά. Μετά το βάζουμε σε τουλπάνι και το στύβουμε να φύγουν τα υγρά του. Βάζουμε το στραγγισμένο κουνουπίδι στο μπωλ και του προσθέτουμε το σχοινόπρασο, το βασιλικό, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, λίγο αλάτι, πιπέρι, την παρμεζάνα, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζουμε πίτες ή του δίνουμε όποιο σχήμα θέλουμε. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά και απολαμβάνουμε!