1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
Στήθος από κοτόπουλο κομμένο σε κύβους βρασμένο και αλατοπιπερωμένο
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
350 γρ. τριμμένο κασέρι
350 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
7-10 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
2 μέτριες τομάτες κομμένες σε κύβους
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε 1/2 ποτήρι λάδι ψιλό. Στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας σε ταψί, προσθέτουμε όλα τα υλικά και τέλος σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Χαράζουμε ελαφρά το φύλλο και ψήνουμε στους 160 αέρα. Καλό θα είναι να προσθέσουμε λίγο λάδι στο επάνω φύλλο χωρίς να βάλουμε αυγά όπως κάνουμε σε άλλες πίτες.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοφία Μαυροπούλου και την ευχαριστούμε πολύ.