250γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 κούπα ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας (όχι πελτέ)
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καταρχήν φτιάχνουμε την βασική ζύμη για πιροσκί, ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!
Στην συνέχεια θα ετοιμάσουμε την γέμιση: Σε ένα σκεύος βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρει δύο βράσεις με καπακωμένη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μείνει χωρίς υγρά. Στραγγίζουμε τη γέμιση.
Ανοίγουμε μικρά μέρη της ζύμης για πιροσκί να γίνουν πλατιά και βάζουμε μια κουταλιά γέμισης μέσα σε κάθε ένα. Κλείνουμε πιέζοντας δυνατά και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε άφθονο καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα τα πιροσκί μας. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε!