250γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ξερά
15 φέτες του τοστ ένταμ
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καταρχήν φτιάχνουμε την βασική ζύμη για πιροσκί, ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!
Στην συνέχεια θα ετοιμάσουμε την γέμιση: Σε ένα σκεύος βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά και σκεπασμένη κατσαρόλα. Μόνο αν χρειάζεται προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Όταν μαγειρευτεί ο κιμάς μας ανοίγουμε μικρά μέρη της ζύμης για πιροσκί να γίνουν πλατιά και βάζουμε μια κουταλιά κιμά και μισή φέτα τυρί του τοστ. Κλείνουμε πιέζοντας δυνατά και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε άφθονο καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα τα πιροσκί μας. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε!