1 φύλλο κρούστας για πίτες
1 κιλό φρέσκες πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης
5 λεπτές φέτες παστουρμά
500γρ. τυρί φέτα
200γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
2 αυγά
Λίγο γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σουσάμι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές και τις κόβουμε σε λωρίδες. Ξεχωρίζουμε τις φέτες παστουρμά και τις κόβουμε σε κομματάκια. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο γάλα και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα άλλο, μεγάλο μπωλ βάζουμε τις πιπεριές, την φέτα τριμμένη, τα κίτρινα τυριά και τον παστουρμά. Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε λίγο περισσότερα από τα μισά φύλλα κρούστας, ραντίζοντάς τα ενδιάμεσα με λίγο ελαιόλαδο. Απλώνουμε ισόπαχα πάνω την γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα ραντίζοντάς τα ενδιάμεσα με λίγο ελαιόλαδο. Αλείφουμε όλη την επιφάνεια στο τελευταίο φύλλο με λάδι και χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι την πίτα μας. Την περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και την πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα. Αφήνουμε την πιπερόπιτά μας να σταθεί για δέκα λεπτά πριν την σερβίρουμε. Καλή απόλαυση!