Υλικά:
Πιπεριές κέρατο
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε στη μέση. Σε ένα ταψί βάζουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέσα τις πιπεριές αλατίζοντάς τις και ρίχνοντας ξύδι (ανάλογα με το γούστο μας). Ανάβουμε τον φούρνο στο γκριλ και τις ψήνουμε στην κάτω θέση μέχρι να πάρουν χρώμα.
Διατηρούνται για μέρες στο ψυγείο, και τις χρησιμοποιούμε και σαν ορεκτικό, και στις σαλάτες μας αλλά και στα σάντουιτς όπου δίνει ξεχωριστή γεύση
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.