Υλικά:
8 – 10 πιπεριές κέρατο
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε σχολαστικά τις πιπεριές (χωρίς να τις κόψουμε ή να τις ξεσποριάσουμε). Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και στρώνουμε τις πιπεριές τη μία δίπλα στην άλλη να το γεμίσουν ολόκληρο. Καπακώνουμε το τηγάνι μας και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά. Γυρίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές και όταν αυτό γίνει τις σβήνουμε με άφθονο ξύδι. Όταν η σάλτσα μας καραμελώσει απομακρύνουμε τις πιπεριές και απολαμβάνουμε ένα νόστιμο καλοκαιρινό ορεκτικό (και γιατί όχι ελαφρύ γεύμα;) που φτιάχνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά και συνδυάζεται με όλα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.