10 πιπεριές περίπου
Μοτσαρέλα φρέσκια (άσπρη)
2 κουταλιές κάπαρη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε τις πιπεριές και τις στεγνώνουμε. Τις αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου γυρίζοντάς τις ώστε να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Τις αφήνουμε να κρυώσουν κάπως και τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τους και τα σπόρια. Τις κόβουμε σε λωρίδες και τις τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Χτυπάμε σε σέικερ το σκόρδο πολτοποιημένο με το ξύδι, το λάδι και λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε τις πιπεριές με το μείγμα αυτό και ανακατεύουμε απαλά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και την κάπαρη και διακοσμούμε με φετούλες μοτσαρέλας. Οι πιπεριές μας είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε!