20 κόκκινες πιπεριές
4 κρεμμύδια μεγάλα
2 ντομάτες μαλακές
2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλάκια γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγα καρύδια τριμμένα
Λίγα κουκουνάρια
Ζεματάμε τις πιπεριές και βγάζουμε τους σπόρους. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε λαδωμένο ταψί. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά να σοταριστούν μαζί. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα ρίχνουμε ανάλογο νερό και τις ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά στους 250 βαθμούς Κελσίου.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Εύη Λεοντίου και την ευχαριστούμε πολύ.