4 πιπεριές κέρατο πράσινες
4 πιπεριές κέρατο κόκκινες
300γρ. φέτα τριμμένη
300γρ. γκούντα τριμμένο
300γρ. έμενταλ τριμμένο
1 κουτάκι πουμαρό
Λίγη ρίγανη
Λίγη πάπρικα (προαιρετικά)
Αδειάζουμε και πλένουμε καλά όλες τις πιπεριές. Αφού έχουμε ανακατέψει όλα τα τυριά μαζί, γεμίζουμε τις πιπεριές. Προαιρετικά μέσα στα τυριά βάζουμε και λίγη πάπρικα. Τοποθετούμε τις γεμισμένες πιπεριές σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε το πουμαρό, 1 1/2 ποτήρι νερό, την ρίγανη και λίγη φέτα τριμμένη. Ψήνουμε τις πιπεριές στον αέρα για μισή ώρα περίπου στους 180 βαθμούς. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαίρη Τσουκαλά από τα Χανιά Κρήτης, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!