Υλικά:
8 πιπεριές
2 κρεμμύδια ξερά
2 ντομάτες ώριμες
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρά καρέ, το ίδιο κόβουμε και τα κρεμμύδια. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα σκόρδα σε ροδέλες. Κόβουμε σε τετράγωνα και τις ντομάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τσιγαρίζουμε για τρία λεπτά ακόμη. Τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες, λίγο ελαιόλαδο ακόμη και αλάτι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να δέσει καλά το φαγητό μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.