Υλικά:
6 πιπεριές πράσινες (μεγάλες)
300 γρ. ανθότυρο
2 κουταλάκια κρεμμύδι τριμμένο
2 κουταλάκια βιτάμ (ή μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών)
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κίμινο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε το τυρί, το κρεμμύδι, το βιτάμ και τα μπαχαρικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις πιπεριές μας και τις βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Για να τις σερβίρουμε, κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.