Υλικά:
10-12 πιπεριές πράσινες κέρατα (μακρόστενες)
Κεφαλοτύρι
Λάδι
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε μακρόστενα κομμάτια που να χωράνε στην κάθε πιπεριά. Χαράζουμε τις πιπεριές κατά μήκος και βάζουμε μέσα το κεφαλοτύρι. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Βάζουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε αρκετό λαδόξυδο και λίγο αλάτι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Στέλλα Σωτηρίου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.