Ψήνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης στη σχάρα και μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν και να μαυρίζουν τις τοποθετούμε έτσι καυτές όπως είναι, σε ένα τάπερ και τις σκεπάζουμε πολύ καλά με το σκέπασμά του. Όταν κρυώσουν, ανοίγουμε το τάπερ και τις ξεφλουδίζουμε πάρα πολύ εύκολα!!! Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε ντιπ και σάλτσες, να τις κάνουμε με λαδόξυδο ή να τις σερβίρουμε σαν συνοδευτικό με οποιοδήποτε σχεδόν πιάτο μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.