Υλικά:
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης
Γραβιέρα
1 ντομάτα
300γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με μπαστουνάκια γραβιέρας. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και από επάνω βάζουμε ροδέλες ντομάτας. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, αλατίζουμε και το βάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα μέχρι να μαραθεί η ντοματούλα ή αν θέλετε στο μπάρμπεκιου με αλουμινόχαρτο -και πάλι η ίδια συνταγή θα είναι. Θα γλείφετε τα δάχτυλα σας.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μάρω Δεμενεοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.