Υλικά:
1 δόση ρούμι (rum)
2 δόσεις χυμό ανανά
2 δόσεις γάλα καρύδας
Θρυμματισμένο πάγο
Υλικά για τη διακόσμηση:
Φέτες ανανά
Κερασάκι μαρασκίνο
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ ανακατεύουμε ελαφρά το ρούμι, το γάλα της καρύδας και το χυμό ανανά με λίγο πάγο. Σε ένα μεγάλο ποτήρι σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ και διακοσμούμε με τις φέτες ανανά και το κερασάκι. Δεν ξεχνάμε φυσικά το καλαμάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.