Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κρέας
3 φλιτζάνια τσαγιού φιδέ
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το βάζετε σε κατσαρόλα με 8 φλιτζάνια τσαγιού νερό. Ρίχνετε 2 κουταλιές σούπας κοφτές αλάτι και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρις ότου μαλακώσει. Ρίχνετε τον φιδέ, τον ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοψηθεί με το κρέας επί 20 περίπου λεπτά. Μερίδες 5.
Σημείωση: Το πιλάφι του χοίρου γίνεται με σπιτικό φιδέ από αλεύρι και γάλα.
Η συνταγή αυτή περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Αναζητώντας την Χρύσα Παραδείση», της Μαρίας Τσοσκούνογλου!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.