Υλικά:
1 φλιτζάνι μαγιονέζα (Hellmanns)
3 – 4 κουταλιές μουστάρδα
1 φλιτζάνι τουρσί ανάμεικτο
1 φλιτζάνι τουρσί αγγουράκι
1 κουταλιά ξύδι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε τα τουρσιά, τα κόβουμε σε πολύ μικρά τετράγωνα κομματάκια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε ένα μπωλάκι ρίχνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύδι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα τουρσιά, ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Η πικλοσαλάτα συνοδεύει άριστα σάντουιτς, χάμπουργκερ και μεζεδάκια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.