1 μεγάλο σνίτσελ
250γρ. τυρί βίτσερις ή έμενταλ
250γρ. μανιτάρια φρέσκα
200γρ. αρακά
2 καρότα
Λίγο βούτυρο
2 πατάτες
1 φλυτζανάκι σαμπάνια ή άσπρο κρασί
Λίγο ταμπάσκο
Ελαιόλαδο
Σε ένα γιουβετσάκι στρώνουμε το μισό βίτσερις, πάνω του το σνίτσελ, τα μανιτάρια σε φετούλες, τον αρακά, τα καροτάκια σε φετούλες και προσθέτουμε λίγο βούτυρο, τη σαμπάνια και λίγες σταγόνες ταμπάσκο. Κλείνουμε το γιουβετσάκι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς. Εντωμεταξύ καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το γιουβετσάκι μας και τις στρώνουμε πάνω στα καροτάκια, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο βίτσερις και ξανασκεπάζουμε το γιουβετσάκι. Ψήνουμε για περίπου είκοσι λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Φωφώ, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!