Υλικά:
4 μπουτάκια κοτόπουλου
1 φλυτζάνι άσπρο κρασί
1 φλυτζάνι ketchup
5 – 6 κουταλιές σόγια sauce
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το κοτόπουλο όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την άλλη μέρα μεταφέρουμε μαρινάδα και κοτόπουλο σε ταψί και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και καρότου.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χιονία Καλλιανιώτου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.