Υλικά:
4 χοιρινά μπριζολάκια
4 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλάκια του γλυκού τζίντζερ
3 κουταλάκια κάρυ
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το τζίντζερ και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά το κάρυ, το τζίντζερ, το σκόρδο και 2 κουταλάκια νερό έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια κρέμα που θα την απλώσουμε επάνω στις μπριζόλες μας, αφού τις έχουμε προηγουμένως αλατίσει. Μαγειρεύουμε τα μπριζολάκια μας στο φούρνο στους 180 βαθμούς γυρίζοντάς τα κατά διαστήματα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.