Υλικά:
Κρακεράκια σπιτικά ή στην ανάγκη αγοραστά
Αγγούρι
Πάριζα ή άλλο αλλαντικό σε πολύ χοντρή φέτα
Τυρί κίτρινο σκληρό όχι πολύ αλμυρό
Εκτέλεση:
Θα χρειαστούμε ένα μικρό κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς. Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και στεγνώνουμε το αγγούρι. Με το κουπ πατ κόβουμε το τυρί, την πάριζα και το αγγούρι σε καρδούλες. Σε μια πιατέλα τα στολίζουμε μαζί με τα σπιτικά κρακεράκια τυριού σε καρδούλες και το ορεκτικό είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.