Υλικά:
Σταφύλι
Βατόμουρα ή μούρα
Σκληρό κίτρινο τυρί
Εκτέλεση:
Καλό είναι να προτιμήσουμε σταφύλι χωρίς κουκούτσια. Το τυρί που θα διαλέξουμε μπορεί να έχει πιο γλυκιά ή πιο πικάντικη γεύση ανάλογα με το γούστο μας (γραβιέρα, σκληροτύρι, μετσοβόνε κτλ). Κόβουμε το τυρί μας σε κύβους και με ένα ξύλινο καλαμάκι για ορεκτικά περνάμε πρώτα το φρούτο μας και στη συνέχεια το τυρί. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να στολίσουμε όμορφα την πιατέλα μας. Καλή απόλαυση.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.