Για να μη μας «κόψει» το αυγολέμονο διαλύουμε στο λεμόνι 2 κουταλάκια κορν φλάουρ (ή αλεύρι αν δεν έχουμε). Αν δεν θέλουμε να το κάνουμε έτσι, τότε θα πρέπει να ανακατεύουμε πολύ γρήγορα το αυγολέμονο όταν ρίχνουμε μέσα του το ζωμό του φαγητού, αλλά και να το ρίξουμε αργά αργά πάλι στην κατσαρόλα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.