Για να είναι πετυχημένα τα μπιφτέκια ή τα σουτζουκάκια, στην γέμιση βάζουμε λίγο ούζο και ζάχαρη. Να μην ξεχνάμε να βάζουμε βασιλικό και δυόσμο που δίνει άλλη γεύση στο κρέας!
Δείτε μια συνταγή για μπιφτέκια κάνοντας κλικ εδώ!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Παπαδοπούλου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.