Πεσκανδρίτσα
2 πατάτες μεγάλες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 καρότα
Λίγο σέλινο
Φρέσκο χυμό λεμονιού
Λίγο κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σέλινο, κόβουμε σε κυβάκια τις πατάτες και σε χοντρές ροδέλες τα καρότα. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ψάρι μας σε λίγο νερό. Μόλις βράσει το βγάζουμε από το νερό και το ξεκοκαλίζουμε. Σουρώνουμε το ζουμί του ψαριού για να αφαιρέσουμε τυχόν κόκαλα. Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε τα λαχανικά μέσα στο ζουμί της πεσκανδρίτσας, προσθέτουμε ελαιόλαδο, λίγο νερό ακόμη εάν χρειάζεται, αλάτι και πιπέρι και λίγο πριν γίνουν εντελώς βάζουμε και τα κομμάτια του ψαριού μέσα. Σε ένα μπωλάκι βάζουμε χυμό λεμονιού και διαλύουμε μέσα του λίγο κορν φλάουρ. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα μας και ανακατεύουμε προσεκτικά αφήνοντάς το να βράσει μέχρι να δέσει η σούπα μας.